Το Fetch The Bot Cutters και έκτος δίσκος της Fiona Apple κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα και δέχτηκε εξ αρχής διθυραμβικές κριτικές -το Pitchfork, για παράδειγμα του χάρισε το "perfect ten", ενώ κι εμείς εδώ στο Avopolis υπήρξαμε γενναιόδωροι με τον δίσκο...

Οι κριτικές, όπως αποδεικνύεται, υπήρξαν σχεδόν στο σύνολό τους γενναιόδωρες, μιας και πλέον το Fetch The Bolt Cutters είναι ο δίσκος με το υψηλότερο σκορ όλων των εποχών στο Metacritic.

Υπενθυμίζουμε πως το Metacritic συγκεντρώνει τις βαθμολογίες των μεγαλύτερων μουσικών (κι όχι μόνο) μέσων, βγάζοντας ένα συνολικό άθροισμα αυτών στην κλίμακα του 100. Έτσι, η Fiona Apple με τη νέα της δουλειά κατάφερε το...ακατόρθωτο 100/100, αφήνοντας πίσω της τον Wadada Leo Smith με το Ten Freedom Summers (2012) που βρισκόταν ως τώρα στην κορυφή (99/100).

Οι δίσκοι που ακολουθούν αυτούς τους δύο στο Metacritic είναι το Smile του Brian Wilson (97/100), το Van Lear Rose της  Loretta Lynn (97/100), το To Pimp A Butterfly του Kendrick Lamar (96/100) και το Ghosteen του Nick Cave με τους Bad Seeds (96/100).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι ακούσαμε τον Απρίλιο;

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured