Το Fetch The Bolt Cutters της Fiona Apple είναι ο δίσκος με το υψηλότερο σκορ όλων των εποχών στο Metacritic

Σας το λέγαμε ότι είναι καλό...

news.team
news.team

Το Fetch The Bot Cutters και έκτος δίσκος της Fiona Apple κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα και δέχτηκε εξ αρχής διθυραμβικές κριτικές -το Pitchfork, για παράδειγμα του χάρισε το "perfect ten", ενώ κι εμείς εδώ στο Avopolis υπήρξαμε γενναιόδωροι με τον δίσκο...

Οι κριτικές, όπως αποδεικνύεται, υπήρξαν σχεδόν στο σύνολό τους γενναιόδωρες, μιας και πλέον το Fetch The Bolt Cutters είναι ο δίσκος με το υψηλότερο σκορ όλων των εποχών στο Metacritic.

Υπενθυμίζουμε πως το Metacritic συγκεντρώνει τις βαθμολογίες των μεγαλύτερων μουσικών (κι όχι μόνο) μέσων, βγάζοντας ένα συνολικό άθροισμα αυτών στην κλίμακα του 100. Έτσι, η Fiona Apple με τη νέα της δουλειά κατάφερε το...ακατόρθωτο 100/100, αφήνοντας πίσω της τον Wadada Leo Smith με το Ten Freedom Summers (2012) που βρισκόταν ως τώρα στην κορυφή (99/100).

Οι δίσκοι που ακολουθούν αυτούς τους δύο στο Metacritic είναι το Smile του Brian Wilson (97/100), το Van Lear Rose της  Loretta Lynn (97/100), το To Pimp A Butterfly του Kendrick Lamar (96/100) και το Ghosteen του Nick Cave με τους Bad Seeds (96/100).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι ακούσαμε τον Απρίλιο;

 

FEATURED TODAY

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Η Ζώης Χαλκιόπουλος ξεσκονίζει τα συνθεσάιζερ "made in Greece", μαζί με μια Spotify λίστα που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Top