Το πόσο μεγάλη είναι πλέον η θέση του TikTok στο χάρτη των social media το γνωρίζαμε και ήρθε η ώρα να το μάθει και ο...τραπεζικός λογαριασμός των Fleetwood Mac.

Πριν μερικές μέρες ένας χρήστης του TikTok με το ψευδώνυμο  420doggface208 ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο έκανε skate, πίνοντας χυμό  με το "Dreams" των Fleetwood Mac για μουσικό χαλί.  Το βίντεο έγινε viral και μαζί οι Fleetwood Mac είδαν τις πωλήσεις του κομματιού από το Rumours να ανεβαίνουν εντυπωσιακά.

Έτσι, σύμφωνα με το Billboard, το τραγούδι παρουσίασε αύξηση 88.7% στο streaming (ποσοστό που ισοδυναμεί με 2.9 εκατομμύρια ακροάσεις) και το εντυπωσιακό ποσοστό του 374% περισσότερων downloads (3.000, συγκεκριμένα), από όταν το βίιντεο του TikTok δημοσιοποιήθηκε.  Ακόμη, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου το "Dreams" ανέβηκε στο νο24 του US Daily chart στο Spotify.

Αλλά και ο Nathan Apodaca (όπως είναι το κανονικό όνομα του χρήστη του TikTok) δεν  έμεινε με άδειες τις τσέπες του, μιας και όπως είπε στο ΤΜΖ, έχει λάβει περισσότερα από 10.000 δολάρια τις τελευταίες μέρες από δωρεές και τα 5.000 από αυτά πρόκειται να τα δωρίσει ως έκπληξη στη μητέρα του. Καθόλου άσχημα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured