Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

Οι εννιά ζωές του Ozzy Osbourne σε ντοκιμαντέρ

Έρχεται το φθινόπωρο ντοκιμαντέρ για τον Ozzy, με τη συμμετοχή των Marilyn Manson, Rob Zombie, Ice-T, Rick Rubin, Post Malone και Jonathan Davis (Korn).

news.team
news.team

Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Ozzy Osbourne θα προβληθεί το φθινόπωρο. 

Το film θα κάνει την πρεμιέρα του στο A&E στις 7 Σεπτεμβρίου και θα έχει τίτλο Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne. Αρχικά ήταν να κάνει την πρεμιέρα του στο South by Southwest, αλλά η πανδημία μετακίνησε προς τα πίσω την πρώτη προβολή του.

Πρόκειται για τηλεοπτική παραγωγή που δίνει έμφαση στους καλλιτέχνες που έχει επηρεάσει ο ίδιος, πέρα από τη ζωή του. Εκτός από τα μέλη της οικογένειάς του, Sharon, Jack και Kelly, έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τους Marilyn Manson, Rob Zombie, Ice-T, Rick Rubin, Post Malone και Jonathan Davis (Korn).

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top