Πότε θα ακούσουμε τους νέους Bright Eyes;

Η μπάντα επιστρέφει μετά από 9 χρόνια και έχουμε τις λεπτομέρειες για το νέο της δίσκο. Ακούστε το νέο single της, "Mariana Trench".

news.team
news.team

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, οι Bright Eyes ανακοίνωσαν τη δισκογραφική τους επιστροφή μετά από 9 χρόνια και τώρα ξέρουμε τις λεπτομέρειες για τον επερχόμενο δίσκο τους.

Έτσι, ο δίσκος που θα έχει τίτλο Down in the Weeds Where the World Once Was, πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Dead Oceans στις 21 Αυγούστου.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει 14 κομμάτια μεταξύ των οποίων τα  “Persona Non Grata”, “Forced Convalescence” και “One and Done”, τα οποία έχουμε ακούσει ήδη, ενώ σε αυτό θα πετύχουμε συμμετοχές από τον Flea και τον Jon Theodore (Mars Volta, Queens of the Stone Age).

Για την ώρα, οι Bright Eyes μας δίνουν ένα καινούργιο single, το "Mariana Trench".

Το ακούτε παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top