Anna Calvi, Moby, New Order, Jon Hopkins και Algiers ανήκουν στα ονόματα μιας συλλογής που θα συγκεντρώσει χρήματα για την Ένωση Αλτσχάιμερ της Μ. Βρετανίας.  

Το άλμπουμ The Longest Day – A Benefit for the Alzheimer’s Association θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή από την Mon Amie Records. 

Ακολουθεί το track list:

1. Anna Calvi: ‘Adélaïde’
2. Rituals of Mine: ‘The Only Way Out Is Through’
3. Daniel Avery: ‘JXJ’
4. Cold Specks: ‘Turn to Stone’
5. TR/ST: ‘Destroyer’
6. Shadowparty: ‘Marigold’
7. Beach Slang: ‘Under the Milky Way’
8. New Order: ‘Nothing But a Fool (Extended Mix 2)’
9. HAAi: ‘Drumting’
10. J. Laser: ‘Dreamphone’
11. Sad13: ‘Who Goes There’
12. Algiers: ‘There Is No Year (Remix)’
13. Astronauts, Etc.: ‘The Border’
14. Wolfmanhattan Project: ‘Friday the 13th’
15. Hayden Thorpe & Jon Hopkins: ‘Goodbye Horses’
16. Moby: ‘In Between Violence’
17. Rhys Chatham: ‘For Bob – In Memory (2014) for Flute Orchestra’


Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News


Διαβάστε Ακόμα