Ο Leonard Cohen Ευχαριστεί για τον Χορό

Δείτε ένα καινούριο βιντεοκλίπ, για το ομότιτλο τραγούδι του τελευταίου του δίσκου

news.team
news.team
Με ένα ακόμα επίσημο βιντεοκλίπ συνεχίζεται το ταξίδι του νέου δίσκου του Leonard Cohen Thanks For The Dance (2019), δουλειά που ολοκλήρωσε ο γιος του Adam σύμφωνα με τις τελευταίες επιθυμίες του.

Τώρα λοιπόν, μετά τα μανταρίνια και την Ύδρα που είδαμε στο "Moving On" (πατήστε εδώ), πήρε σειρά το ομώνυμο του άλμπουμ "Thanks For The Dance" για να οπτικοποιηθεί. Σκηνοθέτησε η φωτογράφος μόδας Harley Weir και μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το Thanks For The Dance τα πήγε αρκετά καλά στις βασικές για τη μουσική αγορές της υφηλίου (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #61, Βρετανία #7, Αυστραλία #11, Γαλλία #15, Γερμανία #5), πράγμα που δίνει την ευκαιρία για αναθέσεις κλιπ σε καταξιωμένα πρόσωπα τα οποία αναλαμβάνουν να δώσουν τη δική τους οπτική γωνία στους στίχους του σπουδαίου τραγουδοποιού.

«Είμαι τεράστια fan του Leonard Cohen», δηλώνει η ίδια η Weir, «οι στίχοι του είναι τόσο ακατέργαστοι και τόσο ζεστοί. Είναι μεγάλη μου τιμή να παίρνω μέρος στην κληρονομιά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares