news.team

φωτογραφία: Matthew Welch, για το Interview Magazine

Υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο χαρακτηριστικά πρόσωπα των alternative 1990s η Alanis Morissette, η οποία γνώρισε θρυλικές παγκόσμιες δόξες βγάζοντας το άλμπουμ Jagged Little Pill πίσω στο 1995 (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #6, Γερμανία #3).

Και δεν ήταν βέβαια η μόνη επιτυχία της τραγουδοποιού από την Οττάβα του Καναδά: μπορεί βαθμιαία ο εναλλακτικός Τύπος να έχασε ενδιαφέρον κυνηγώντας νεότερα φυντάνια, εκείνη όμως συνέχισε να αποτελεί μεγάλο όνομα μέχρι και τη δεκαετία που μόλις τέλειωσε. Η τελευταία της δουλειά Havoc Αnd Bright Lights (2012), ας πούμε, αν και δεν άρεσε σε όλους (δείτε π.χ. τι έγραψε τότε στις σελίδες μας ο Στυλιανός Τζιρίτας, πατώντας εδώ) κέρδισε ένα ακόμα νούμερο 1 στον Καναδά, ενώ πήγε στο #5 των Η.Π.Α., στο #12 της Βρετανίας, στο #22 της Αυστραλίας, στο #20 της Γαλλίας και στο #2 της Γερμανίας.

Τώρα, 8 χρόνια μετά, η Alanis Morissette δηλώνει έτοιμη για επιστροφή. Κι έτσι, στα πλαίσια του σχετικού promο, δίνει στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Smiling": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Smiling" προλογίζει το νέο άλμπουμ Such Pretty Forks Ιn Τhe Road, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 1 Μαΐου από την Epiphany.

{youtube}WucSu5zftlo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured