news.team

Μπάντα μυθική για τα εναλλακτικά 1990s, οι Pearl Jam του Eddie Vedder μπορεί να μη διέλυσαν ποτέ από το 1990 που στήθηκαν, αλλά με τα χρόνια αραίωσαν σημαντικά τις δισκογραφικές τους εμφανίσεις.

Τελευταίο στούντιο άλμπουμ ήταν το Lightning Bolt του 2013, το οποίο τους βρήκε να επιβεβαιώνουν το εκτόπισμά τους σε μία ακόμα δεκαετία, κατακτώντας το #1 των Η.Π.Α., της Αυστραλίας και του Καναδά, το #2 της Βρετανίας, το #20 της Γαλλίας, το #4 της Γερμανίας, το #46 της Ιαπωνίας -αλλά κι ένα #7 στην Ελλάδα, όπου παραμένουν δημοφιλέστατοι.

Πλέον, το γκρουπ βρίσκεται σε οδό επιστροφής, όμως το πρώτο single "Dance Οf Τhe Clairvoyants" φαίνεται να δίχασε τους fans όταν εμφανίστηκε στα τέλη του Γενάρη, καθώς άλλοι το υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες κι άλλοι τρόμαξαν να αναγνωρίσουν την αγαπημένη τους μπάντα, θεωρώντας ότι έπαθε ...Talking Heads!

Σε κάθε περίπτωση, οι Pearl Jam συνεχίζουν τώρα το σχετικό promo δίνοντας στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι: το λένε "Superblood Wolfmoon" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

To "Superblood Wolfmoon" προλογίζει το 11ο τους άλμπουμ Gigaton, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου 2020, σε παραγωγή Josh Evans. Το δε εξώφυλλο θα κοσμείται από μια γνωστή φωτογραφία του Paul Nicklen τραβηγμένη στα απόμερα νησιά Σβάλμπαρντ (Σπιτσβέργη) της Νορβηγίας, στον Αρκτικό Ωκεανό.

«Αυτός ο δίσκος ήταν ένα μακρύ ταξίδι», σχολίασε ο κιθαρίστας της μπάντας Mike McCready, «μερικές μάλιστα φορές ήταν σκοτεινή και μπερδεμένη η διαδρομή».

{youtube}BOYdZ0GyQFQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured