Το νέο τραγούδι του Ozzy Osbourne είναι ντουέτο με τον Elton John

Ακούστε το "Ordinary Man"

news.team
news.team
Αν και κάποιοι αισθάνθηκαν έκπληξη μαθαίνοντας ότι στον νέο δίσκο του Ozzy Osbourne θα υπάρχει κι ένα ντουέτο με τον Elton John, η πραγματικότητα είναι ότι οι δύο Βρετανοί καλλιτέχνες έχουν αμοιβαία εκτίμηση -κι έχουν άλλωστε αμφότεροι αποδείξει ότι είναι ευέλικτοι στις συνεργασίες τους, πέρα από είδη και κατηγοριοποιήσεις.

Το τραγούδι λέγεται "Ordinary Man" και δόθηκε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα, ως promo για τη δισκογραφική επιστροφή του Ozzy Osbourne: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κομμάτι προλογίζει ένα άλμπουμ που επίσης θα λέγεται Ordinary Man και θα κυκλοφορήσει από την Epic στις 21 Φεβρουαρίου.

Στη δισκογραφία του Ozzy θα διαδεχθεί το Scream του 2010 (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #12, Αυστραλία #11, Γαλλία #49, Καναδάς #4, Γερμανία #7, Ιαπωνία #11, Ελλάδα #1). «Είναι πολύ πιθανόν το πιο σημαντικό άλμπουμ που έχω κυκλοφορήσει εδώ και καιρό», δηλώνει ο ίδιος, «ίσως το πιο σημαντικό μετά το No More Tears (1991)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top