Νέο βιντεοκλίπ-φιλμάκι για τη Lana Del Rey, διάρκειας 14 λεπτών

Δείτε πώς οπτικοποιήθηκαν τα "Norman Fucking Rockwell!", "Bartender" και "Happiness Is A Butterfly" από το συζητημένο της φετινό άλμπουμ

news.team
news.team
Συζητήθηκε πολύ φέτος η δισκογραφική επιστροφή της Lana Del Rey με το Norman Fucking Rockwell!. Και παρότι δίχασε η αποτίμησή της (δείτε εδώ τι έγραψε στις δικές μας σελίδες η Τάνια Σκραπαλιώρη) και ο στόχος του νούμερο 1 στις Η.Π.Α. δεν επετεύχθη (το άλμπουμ τερμάτισε #3 στην Αμερική, #1 στη Βρετανία, #4 στην Αυστραλία, #4 στη Γαλλία, #3 στον Καναδά, #5 στη Γερμανία και #3 στη χώρα μας) διατήρησε τη δημιουργό του στην εμπροσθοφυλακή των μουσικών εξελίξεων.

Αυτές τις μέρες το σχετικό promo συνεχίστηκε με ένα νέο φιλμάκι διάρκειας 14 λεπτών, που ουσιαστικά αποτελεί ενιαίο βιντεοκλίπ για τα τραγούδια "Norman Fucking Rockwell!", "Bartender" και "Happiness Is A Butterfly": το σκηνοθέτησε η αδερφή της Lana Del Rey, η επαγγελματίας φωτογράφος Chuck Grant, και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Κατά τα λοιπά, οι εξελίξεις δείχνουν ραγδαίες, καθώς η Del Rey ανακοίνωσε ότι πρέπει να περιμένουμε νέο άλμπουμ από αυτήν μέσα στον Ιανουάριο του 2020. Μόνο που θα είναι, λέει, ...spoken word!

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top