Συζητήθηκε πολύ φέτος η δισκογραφική επιστροφή της Lana Del Rey με το Norman Fucking Rockwell!. Και παρότι δίχασε η αποτίμησή της (δείτε εδώ τι έγραψε στις δικές μας σελίδες η Τάνια Σκραπαλιώρη) και ο στόχος του νούμερο 1 στις Η.Π.Α. δεν επετεύχθη (το άλμπουμ τερμάτισε #3 στην Αμερική, #1 στη Βρετανία, #4 στην Αυστραλία, #4 στη Γαλλία, #3 στον Καναδά, #5 στη Γερμανία και #3 στη χώρα μας) διατήρησε τη δημιουργό του στην εμπροσθοφυλακή των μουσικών εξελίξεων.

Αυτές τις μέρες το σχετικό promo συνεχίστηκε με ένα νέο φιλμάκι διάρκειας 14 λεπτών, που ουσιαστικά αποτελεί ενιαίο βιντεοκλίπ για τα τραγούδια "Norman Fucking Rockwell!", "Bartender" και "Happiness Is A Butterfly": το σκηνοθέτησε η αδερφή της Lana Del Rey, η επαγγελματίας φωτογράφος Chuck Grant, και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Κατά τα λοιπά, οι εξελίξεις δείχνουν ραγδαίες, καθώς η Del Rey ανακοίνωσε ότι πρέπει να περιμένουμε νέο άλμπουμ από αυτήν μέσα στον Ιανουάριο του 2020. Μόνο που θα είναι, λέει, ...spoken word!

{youtube}soRjcajliHE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured