news.team

Το πραγματικό της όνομα είναι βέβαια Camille Berthomier και είναι Γαλλίδα, όμως οι φίλοι των alternative rock ήχων την ξέρουν ως Jehnny Beth και τη νομίζουν Αγγλίδα, καθώς την έχουν μάθει ως τη δυναμική τραγουδίστρια των Savages. Πίσω στο 2015, μάλιστα, την είχαμε θαυμάσει επί σκηνής και στην Αθήνα, στα πλαίσια του Plisskën Festival εκείνης της χρονιάς (δείτε τι είχε γράψει για τη συναυλία ο Βαγγέλης Πούλιος, πατώντας εδώ).

Με τις Savages να βρίσκονται και επισήμως σε διάλειμμα εδώ και 3 χρόνια, η Jehnny Beth προωθεί διάφορα σόλο σχέδια. Πιο πρόσφατο από αυτά, το τραγούδι "I'm The Man" το οποίο έφτιαξε για το soundtrack της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Peaky Blinders -η οποία αρέσει και στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, το "I'm The Man" αποκτά τώρα το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ: το σκηνοθέτησε ο Anthony Byrne -ένας από τους σκηνοθέτες του σίριαλ, δηλαδή- και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το «τυράκι» στην όλη υπόθεση, βέβαια, είναι ότι συμμετέχει στο κλιπ και ο Ιρλανδός ηθοποιός Cillian Murphy, αστέρας του σίριαλ, αφού από το 2013 ενσαρκώνει τον Thomas Shelby.

Μόνο που ο Murphy συμμετέχει χωρίς να ...φαίνεται κάπου! Είναι αυτός που διαβάζει τον μονόλογο στην αρχή του κλιπ, ένα κείμενο με τίτλο "A Place Above".

{youtube}sUQCBCJkG5Y{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured