Η σχέση του Drake με τον 26χρονο συμπατριώτη του Jahron Brathwaite βαστάει καιρό τώρα, τουλάχιστον από το 2013, όταν έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης στον οποίον υπόγραψε συμβόλαιο ανοίγοντας τη δισκογραφική OVO Sound.

Έκτοτε ο Brathwaite έχει κάνει 2 πολύ επιτυχημένα άλμπουμ υπό το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο PartyNextDoor, με τελευταίο το PartyNextDoor 3 του 2016 (Καναδάς #4, Η.Π.Α. #3, Βρετανία #11, Γαλλία #79, Αυστραλία #13).

Τώρα, ετοιμάζεται για συνέχεια, οπότε ο Drake επιστράτευσε εαυτόν να βοηθήσει στο σχετικό promo. Στον σύνδεσμο λοιπόν παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τη συνεργασία των 2 Καναδών του χιπ χοπ, σε ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Loyal".

Το "Loyal" αποτελεί προπομπό για τον δίσκο του PartyNextDoor Club Atlantis, ο οποίος θα βγει μέσα στον Ιανουάριο του 2020 από την OVO Sound, σε διεθνή διανομή από τη Warner. Το κομμάτι είναι δε ήδη top-20 επιτυχία στον Καναδά (#19), ενώ σημείωσε παρουσία και στα charts άλλων βασικών για τη μουσική αγορών (Η.Π.Α. #63, Βρετανία #31, Αυστραλί #99).

{youtube}FL7icWyial0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured