news.team

Στα 55 του πλέον, ο Duff McKagan συνεχίζει να χαίρει παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας ως μπασίστας των Guns N' Roses, στους οποίους ξαναγύρισε το 2016.

Φέτος, ωστόσο, ο Αμερικανός μουσικός αποφάσισε να ανακινήσει τη σόλο δισκογραφία του, 26(!) χρόνια μετά το ντεμπούτο του 1993 Believe In Me (Η.Π.Α. #137, Αυστραλία #86). Ενώ όμως όλοι περίμεναν κάτι σε hard rock ύφος, εκείνος έκανε την έκπληξη: συνάντησε τον Shooter Jennings -γιο του country θρύλου Waylon Jennings- και ηχογράφησε μαζί με τη δική του μπάντα το Tenderness (Αυστραλία #114). Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε μάλιστα τι έγραψε στις σελίδες μας γι' αυτό ο Παναγιώτης Λουκάς.

Τώρα λοιπόν, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνεται στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Cold Outside": το σκηνοθέτησε ο Paul Asao και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Όπως δήλωσε ο McKagan, τόσο το τραγούδι, όσο και το κλιπ έχουν στόχο να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για το όλο και διογκούμενο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες Η.Π.Α. με τους άστεγους ανθρώπους -καθώς έρχεται πια χειμώνας. Γι' αυτό υπάρχει και μια παράλληλη δράση μέσω της Propeller, η οποία θα μαζεύει δωρεές ενίσχυσης του έργου της Union Gospel Mission του Σιάτλ, ιδιαίτερης πατρίδας του μπασίστα των Guns N' Roses.

{youtube}8oPv3kEF2-o{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured