«Αναπάντεχα πολύς κόσμος στο Temple για τα δεδομένα ενός μικρού ονόματος μιας σκηνής που αριθμεί πιστούς, αλλά μετρημένους οπαδούς, με τους Αμερικάνους να ανταποδίδουν με ξέσαλα beats και σκοτεινή ενέργεια...». Αυτά έγραφε η Τάνια Σκραπαλιώρη τον Δεκέμβριο του 2017 για την πρώτη εμφάνιση των Boy Harsher στην Ελλάδα (ολόκληρη η ανταπόκριση εδώ). 

To δίδυμο από το Northampton της Μασαχουσέτης ταρακουνάει πλέον για τα καλά το ευρωπαϊκό synth-pop underground και όσους αγαπούν τα πιο «σκοτεινά» ακούσματα, με το φετινό, 2ο άλμπουμ Careful να λαμβάνει καλές κριτικές και εκτός χώρου. Έδωσε μάλιστα την ευκαιρία να τους ξαναδούμε στη χώρα μας, στα πλαίσια του Plisskën Festival 2019.

Τώρα, οι Boy Harsher επιστρέφουν με ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "Send Me A Vision", άσχετο με το Careful: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ, το οποίο σκηνοθέτησε το ένα μισό του γκρουπ, ο  Augustus Muller.

Το κλιπ κάνει μια ωδή στο Βερολίνο, καθώς εμπνέεται καταφανώς από την περίφημη ταινία του Wim Wenders Τα Φτερά του Έρωτα (1987). «Αν ο Wim Wenders έγραψε ένα γράμμα αγάπης στο Βερολίνο με το Wings Of Desire», σχολίασε ο Muller, «αυτή εδώ είναι η δική μας καρτ-ποστάλ».

Το "Send Me A Vision" θα πλαισιώσει την επανέκδοση του ΕΡ Country Girl (2017). Το ορίτζιναλ έχει πλέον ξεπουλήσει και τις 600 κόπιες στις οποίες τυπώθηκε, οπότε ξανακυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου σε deluxe εκδοχή από την Ascetic House και τη Nude Club (το label δηλαδή των ίδιων των Boy Harsher), υπό την ονομασία Country Girl Uncut. Στα ελληνικά δισκοπωλεία θα έρθει σε διανομή Rockarolla. 

{youtube}YdZwVbPMtvQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured