news.team

«Ανάμεσα στους οπαδούς, υπάρχει το εξής κοινό μυστικό: όταν ο Jonathan Davis έχει τα ψυχολογικά του, έχουμε και ένα καλό άλμπουμ από τους Korn».

Αυτά σημείωνε ο Παναγιώτης Λουκάς στις σελίδες μας πίσω στο 2016, στην κριτική του για τον τελευταίο μέχρι σήμερα δίσκο των Korn The Serenity Of Suffering (δείτε εδώ) -μια δουλειά που κράτησε το αμερικάνικο γκρουπ στους μεγάλους παίκτες του σήμερα (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #9, Αυστραλία #5, Γαλλία #20, Καναδάς #7, Γερμανία #3).

Πλέον, οι Korn έχουν πάρει την οδό της επιστροφής. Και έτσι, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνουν τώρα στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Can You Hear Me": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το συνοδευτικό του βιντεοκλίπ.

Το κλιπ περιλαμβάνει κι ένα teaser trailer για τη νέα podcast σειρά των πιονέρων του nu metal, η οποία είναι σχεδιασμένη να λάβει χώρα σε 6 συνολικά επεισόδια. «Με τη βοήθεια των Adam Mason & Simon Boyes», δήλωσε ο Davis, «θα διηγηθούμε τη φανταστική ιστορία μιας κωμόπολης στο Κάνσας που βλέπει τα προβλήματά της να λύνονται από έναν χαρισματικό ηγέτη και τους ακολούθους του. Φυσικά, υπάρχει λάκκος στη φάβα...».

Το "Can You Hear Me" προλογίζει το νέο άλμπουμ The Nothing, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Roadrunner την ερχόμενη Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου.

{youtube}XC59-CHjkfU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured