news.team

Κατά κόσμον Daniel Dewan Sewell, ο Danny Brown από το Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν έχει πετύχει στα 38 του χρόνια να συγκαταλέγεται στις κύριες μορφές του εναλλακτικού χιπ χοπ της τρέχουσας δεκαετίας -εκείνου δηλαδή που μπόρεσε να απασχολήσει με αξιώσεις και το indie κοινό. 

Το τελευταίο του άλμπουμ Atrocity Exhibition (2016) υπήρξε από τα πιο συζητημένα εσχάτως, έστω κι αν εμπορικά δεν τα πήγε καλά, καθώς βρήκε τον ράπερ να χάνει κοινό στις Η.Π.Α. (#77), κερδίζοντας περισσότερο τις αγορές του εξωτερικού (Γαλλία #161, Αυστραλία #48, Καναδάς #50).

Τώρα, ο Brown επιστρέφει με το φρέσκο τραγούδι "Dirty Laundry", το οποίο είναι σε παραγωγή Q-Tip: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Simon Cahn.

Το "Dirty Laundry" προλογίζει το νέο άλμπουμ U Know What I'm Sayin?, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου από τη Warp.

«Θα είναι η δική μου εκδοχή του stand-up comedy», δήλωσε ο Brown, διευκρινίζοντας: «πλέον, οι πιο στενοί μου φίλοι δεν είναι ράπερς, αλλά κωμικοί και ηθοποιοί. Ήθελα έτσι να φτιάξω έναν δίσκο που θα ανακάτευε τη μουσική με το χιούμορ. Κάτι αστείο, αλλά όχι σε στυλ παρωδίας».

{youtube}1okqvhq7ZaI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured