Στα 32 του, ο Michael Kiwanuka από το Muswell Hill του Λονδίνου -παιδί μεταναστών από την Ουγκάντα- πέτυχε να γίνει δημοφιλής και αναγνωρίσιμος με μια τραγουδοποιία στην οποία ενώνεται η «μαύρη» παρακαταθήκη της soul με τα κιθαριστικά διδάγματα της ροκ Βρετανίας. 

Το άλμπουμ Love & Hate του 2016 τον εκτόξευσε μάλιστα στο #1 της Βρετανίας (πήγε #170 και στις Η.Π.Α.), ενώ τον κατέστησε ραδιοφωνικό αστέρα και στη χώρα μας, χάρη στην επιτυχία του ομώνυμου τραγουδιού και του "Cold Little Heart" -δείτε τι είχε γράψει τότε στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, πατώντας εδώ.

Το καλοκαίρι στην Πλατεία Νερού είδαμε τον Michael Kiwanuka σε μία ακόμα live εμφάνιση στην Ελλάδα, να ανοίγει την πολυσυζητημένη συναυλία των Cure, στα πλαίσια του Ejekt Festival 2019. Και, όσοι πρόσεξαν, θα άκουσαν και κάποια νέα κομμάτια.

Τώρα, ο Kiwanuka δίνει επισήμως στη δημοσιότητα ένα από αυτά: το λένε "You Ain't The Problem" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "You Ain't The Problem" προλογίζει το νέο άλμπουμ Kiwanuka, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου από την Polydor, σε διεθνή διανομή Universal. 

{youtube}2yEeF65NnyI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured