«Αναπάντεχα πολύς κόσμος στο Temple για τα δεδομένα ενός μικρού ονόματος μιας σκηνής που αριθμεί πιστούς, αλλά μετρημένους οπαδούς, με τους Αμερικάνους να ανταποδίδουν με ξέσαλα beats και σκοτεινή ενέργεια...». Αυτά έγραφε η Τάνια Σκραπαλιώρη τον Δεκέμβριο του 2017 για την πρώτη εμφάνιση των Boy Harsher στην Ελλάδα (ολόκληρη η ανταπόκριση εδώ). Το γκελ των οποίων δείχνει πλέον να γίνεται ευρύτερο.

To δίδυμο από το Northampton της Μασσαχουσέτης ταρακουνάει πλέον για τα καλά το synth-pop underground και όσους αγαπούν τα πιο «σκοτεινά» ακούσματα με το 2ο άλμπουμ Careful να λαμβάνει καλές κριτικές και εκτός χώρου.

Το promo συνεχίζεται λοιπόν τώρα με ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Come Closer": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το καλοκαίρι, εντωμεταξύ, θα δούμε ξανά τους Boy Harsher στην Ελλάδα, καθώς βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές του Plisskën 2019 για το διήμερο φεστιβάλ που θα στηθεί στην Τεχνόπολη 26 & 27 Ιουνίου, με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Giorgio Moroder και τους Jungle.

{youtube}6P7VgqaFJxI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured