Ήταν κάπου τον Απρίλιο που ο Layvin Kurzawa, ο 26χρονος αστέρας της γαλλικής Παρί Σαιν Ζερμαίν, πόσταρε στα προσωπικά του social media μια φωτογραφία με τον Drake. Λίγο μετά, η ομάδα του υπέστη μια ήττα-σοκ με 5-1 από τη Λιλ.

Ήταν καθώς φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όσον αφορά μια φήμη που κυνηγά τον δημοφιλέστατο ανά την υφήλιο Καναδό ράπερ. Μια φήμη που ούτε λίγο, ούτε πολύ, τον θέλει να είναι ...γρουσούζης!

Πριν άλλωστε το περιστατικό με τον Kurzawa, είχε υπάρξει ανάλογη φωτογράφηση του Drake με τον Sergio Aguero της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος είχε πάει να δει συναυλία του στη βρετανική πόλη. Έπειτα, ήταν αυτός που έγινε μοιραίος παίκτης για την ομάδα του, χάνοντας το καθοριστικό πέναλτι έναντι της Τότεναμ Χότσπουρ, που σήμανε αποκλεισμό από το Champions League. Αλλά και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν να θυμούνται μια selfie του Paul Pogba με τον Drake, λίγο πριν τον αποκλεισμό από τη Γουλβς στο φετινό FA Cup. Και υπάρχουν και άλλες σχετικές ιστορίες!

Έτσι, μεταξύ αστείου και σοβαρού, η διοίκηση της ιταλικής Ρόμα ...απαγόρευσε στους παίκτες να βγάλουν selfie με τον Drake μέχρι να τελειώσει η φετινή ποδοσφαιρική σαιζόν! Είναι άλλωστε μια κρίσιμη σαιζόν για τη Ρόμα, καθώς πολεμά να εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League της επόμενης χρονιάς -ή έστω στο Europa League- κόντρα στην Τορίνο και στη Λάτσιο.

Φυσικά πρόκειται για χιούμορ, πίσω όμως από το αστείο υπάρχει ...υπόθεση!

{youtube}DRS_PpOrUZ4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured