Ο απροσδόκητος θάνατος του Tom Petty τον Οκτώβριο του 2017 (από κατά λάθος υπερβολική δόση φαρμάκων, τα οποία έπαιρνε με συνταγή γιατρού) δημιούργησε ένα κύμα συγκίνησης που, στην Αμερική τουλάχιστον, καλά κρατεί.

Πότε δηλαδή με δημοσιεύσεις ακυκλοφόρητων τραγουδιών, πότε με νέες συλλογές, πότε με διασκευές άλλων διάσημων συναδέλφων (τελευταίος στη σειρά ήταν μάλιστα ο J.Mascis των Dinosaur Jr.), το όνομά του κρατιέται ζωντανό.

Τώρα, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα καινούριο βιντεοκλίπ, για το μέχρι πρότινος αδημοσίευτο τραγούδι "For Real": το σκηνοθέτησε η κόρη του Adria Petty -η οποία κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά, σκηνοθετεί βιντεοκλίπ- και μπορείτε να το δείτε στο τέλος της είδησης.

«Έκλαιγα κάθε βράδυ στο μοντάζ, καθώς έβαζα τις παλιές φωτογραφίες σε σειρά», δήλωσε η Adria Petty, «όμως ο πατέρας μου με μεγάλωσε με τη λογική ότι πρέπει να τελειώνω τη δουλειά που ξεκινώ. Είναι πάντως ωραίο που ακούω τη φωνή του και σκέφτομαι ότι, όσο το ηχογραφούσε, έκανε αυτό που τον έκανε ευτυχισμένο».

To "For Real" λειτουργεί ως promo για τη συλλογή The Best Of Everything, ένα διπλό CD με συνολικά 38 τραγούδια από όλες τις περιόδους της καριέρας του Tom Petty. Προέρχεται από το 2000, όταν ο Petty μάζεψε τους Heartbreakers για να ηχογραφήσουν επιτέλους μια στούντιο εκτέλεση του "Surrender" -τραγουδιού που είχε εμφανιστεί κάμποσες φορές στα live τους, αλλά δεν είχε επίσημη στουντιακή ηχογράφηση. Ωστόσο το "For Real" αποφασίστηκε τότε να μείνει αδημοσίευτο.

{youtube}gy_1FHjnI40{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured