Όπως γνωρίζουν καλά οι φίλοι του αμερικάνικου χιπ χοπ, ο A$AP Rocky με τον A$AP Ferg μοιράζονται πολύ περισσότερα από ένα λίγο-πολύ κοινό καλλιτεχνικό ψευδώνυμο.

Μπορεί δηλαδή ο A$AP Rocky να κατάφερε ως σόλο καλλιτέχνης να γίνει μία από τις νέες μεγάλες δυνάμεις του χώρου -και μάλιστα χωρίς να παίζει trap- όμως και οι δύο ράπερ ξεκίνησαν από την περίφημη κολεκτίβα των A$AP Mob. Ως εκ τούτου, όχι μόνο γνωρίζονται καλά, μα έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν. Τελευταία φορά μάλιστα μέσα στη χρονιά, όταν βρέθηκαν στο "Runnin'" μαζί με τη Nicki Minaj και τον Mike Will Made It, για το soundtrack της ταινίας Creed II.

Τώρα, επιστρέφουν στο προσκήνιο με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "Pups": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Επισήμως, το "Pups" χρεώνεται στον A$AP Ferg, με τον A$AP Rocky να έχει χρέος καλεσμένου. Και μάλλον πρόκειται για την πρώτη γεύση μιας νέας δισκογραφικής δουλειάς, που μέλλει να διαδεχθεί το άλμπουμ του 2017 Still Striving (Η.Π.Α. #12, Γαλλία #114, Αυστραλία #35, Καναδάς #13). Για την ώρα, ωστόσο, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

{youtube}8atdKd2SJUM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured