φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν ανάμεσα σε όσους πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τα χειμερινά τους προγράμματα πριν την έλευση του κορωνοϊού στις ζωές μας -κάντε κλικ εδώ για να δείτε τι έγραψε ο ανταποκριτής μας Χάρης Συμβουλίδης για την παράσταση «Βράδυ Σαββάτου» με τη Βιολέτα Ίκαρη. Ωστόσο, από τα μέσα Φεβρουαρίου είχε ξεκινήσει έναν νέο θεατρικό κύκλο παρέα με τον Οδυσσέα Ιωάννου, πρωταγωνιστώντας στην Κοινή Ησυχία της Ελένης Ράντου, που υποχρεώθηκε σε αναβολή μέχρι νεοτέρας, όπως και όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στη χώρα μας.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής μπαίνει λοιπόν ξανά στον στίβο της δισκογραφίας, παρότι ήταν μόλις το καλοκαίρι του 2019 που παρουσίασε το τελευταίο του μέχρι σήμερα άλμπουμ Μπλέξαμε... Και δίνει στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Τι Μπορώ Να Περιμένω;", σε συνεργασία με τον Βασίλη Σκουλά: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Τι Μπορώ Να Περιμένω" είναι σε μουσική Γιώργου Λουκάκη και σε στίχους Θεόδωρου Γραμμένου, αλλά δεν προλογίζει κάτι νέο από την πλευρά του Παπακωνσταντίνου. Αντιθέτως, πρόκειται για συμμετοχή του στο άλμπουμ Οργή Κι Αέρας του Λουκάκη, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

{youtube}40wEI3vOutU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured