news.team

Συζητιέται αρκετά ο Αλέξανδρος Βούλγαρης το τελευταίο διάστημα, αφού τόσο το τελευταίο του άλμπουμ ως The Boy -η Παραδουλεύτρα του 2019 (δείτε εδώ τι έγραψε στις σελίδες μας η Τάνια Σκραπαλιώρη)- όσο και η νέα του ταινία Winona (δείτε εδώ τι έγραψε γι' αυτήν η Χριστίνα Κουτρουλού), τον έχουν κρατήσει στον αφρό της επικαιρότητας.

Όπου και συνεχίζει τώρα να βρίσκεται, «απαντώντας» με τον δικό του τρόπο στα νέα δεδομένα που έχει φέρει στη ζωή μας ο κορωνοϊός. Βγάζοντας δηλαδή έναν ολόκληρο νέο δίσκο ονόματι Αντιλόπη, τον οποίον και προσφέρει στο κοινό για δωρεάν κατέβασμα, τόσο σε flac (εδώ), όσο και σε mp3 (εδώ). Μπορείτε να πάρετε μια «γεύση» στον σύνδεσμο παρακάτω ακούγοντας το καινούριο τραγούδι "Το Αγαπημένο Μας Μέρος Στη Γη", γραμμένο για την ταινία του Ντάνιελ Μπόλντα Όταν Γελάω Κλείνουν Τα Μάτια Μου.

Η Αντιλόπη περιέχει «τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν την τελευταία βδομάδα», διευκρινίζει ο ίδιος ο The Boy στη σχετική του ανάρτηση στο Facebook, προσθέτοντας ότι «η ηχογράφηση και η μίξη έγινε από τον Γιώτη Παρασκευαϊδη στο studio Aux. Χίλιες ευχαριστίες και δεν θα ξεχάσω την εμμονική δίμετρη απόσταση και το συνεχόμενο πλύσιμο των χεριών μας».

{youtube}KlITEXKUoxQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured