news.team

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος που παρουσίασε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Anodos (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης, πατώντας εδώ) και ενώ ηχογραφεί πλέον τον δεύτερό της δίσκο, η Βιολέτα Ίκαρη εγκαινιάζει ένα νέο μουσικό εγχείρημα, στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Το εγχείρημα έχει τίτλο Μουσική Κλειδαρότρυπα και λαμβάνει χώρα κάθε εβδομάδα, με τη δημοσίευση ενός βίντεο, στο οποίο οι fans θα βλέπουν τη συζητημένη τελευταία ερμηνεύτρια να διασκευάζει ένα αγαπημένο της τραγούδι σε ακουστική μορφή, μαζί με τους δημιουργούς του.

Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, κοινοποίησε μια διασκευή στο τραγούδι "Στο Ρετιρέ", το οποίο πρώτη είχε πει σε δισκάκι 45 στροφών η Φωτεινή Βελεσιώτου, για τη σειρά Γεροντοπείσματα: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας και το συνοδευτικό κλιπ που σκηνοθέτησε ο Φώτης Φωτόπουλος. Δίπλα της, στην κιθάρα, βρίσκεται ο συνθέτης και στιχουργός του κομματιού, ο τραγουδοποιός Δημήτρης Καρράς, ενώ μελόντικα παίζει ο Χριστόφορος Μαστοράκης.

«Σε αυτή μου την πρόταση», διευκρινίζει η Ίκαρη, «χρησιμοποιώ το διαδίκτυο για να αναδείξω κυρίως κρυμμένα τραγούδια, παιγμένα από τους ίδιους τους δημιουργούς τους, με ένα όργανο, για να αγγίξουμε όσο γίνεται εκείνη την πρώτη στιγμή του οίστρου και της γέννας αυτών των τραγουδιών που τόσο έχω αγαπήσει».

{youtube}9ssSZhsGr1s{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured