φωτογραφία: Κώστας Κατωμέρης

Όπως γράφαμε και πριν λίγες ημέρες, η συγκίνηση για τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου ώθησε σε sold-out τη βραδιά «Το πιο όμορφο απ΄ όλα δεν στο 'χω πει ακόμα...», που είχε σχεδιάσει για τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής. Την ανάγκη λοιπόν του κόσμου που ήθελε να δει τη συναυλία μα δεν πρόλαβε να αγοράσει εισιτήριο, κάλυψε η πρωτοβουλία της ΕΡΤ 2 και του Δεύτερου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας να καλύψουν ζωντανά τη συναυλία.

Για την ΕΡΤ 2, η κάλυψη έφερε την υψηλότερη τηλεθέαση του τελευταίου διαστήματος: σημειώθηκε 4,7%, κάτι που σε πραγματικούς αριθμούς -σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία- σημαίνει ότι παρακολούθησαν τη συναυλία στους τηλεοπτικούς τους δέκτες 227.815 κόσμου. Όσοι δεν την είδατε, μπορείτε να τη βρείτε ολόκληρη στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης (διάρκεια: 2 ώρες και 52 λεπτά).

Το κανάλι δέχτηκε πάντως και μια κριτική, ότι δεν φρόντισε να παρουσιάσει στον κόσμο ποιο τραγούδι ακουγόταν σε κάθε περίσταση και ποιος το ερμήνευε -αν και άλλοι τα βρήκαν λεπτομέρειες όλα αυτά, τονίζοντας ότι κανείς δεν χρειαζόταν λεζάντα για τον Γιώργο Νταλάρα ή τον Γιάννη Κότσιρα. Η Έλενα Διάκου, πάντως, μεταδίδοντας τη βραδιά για το Δεύτερο Πρόγραμμα, πρόσφερε σε όσους προτίμησαν το ραδιόφωνο τις πλήρεις λεπτομέρειες.

{youtube}t4hLPn_BErk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured