Η Κλεμμένη Σάρκα των Mechanimal

Δείτε το καινούριο τους βιντεοκλίπ

news.team
news.team
φωτογραφία: Μπιάνκα Μπογδάνου

Μιλώντας στην Πέννυ Γέρου για τη σελίδα μας νωρίτερα μέσα στη χρονιά (δείτε εδώ), οι Mechanimal επιβεβαίωσαν ότι το 2020 θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ.

Ευρισκόμενοι πλέον στην τελική ευθεία, τονώνουν λοιπόν το σχετικό promo με ένα βιντεοκλίπ για το φρέσκο τραγούδι "Stolen Flesh": το σκηνοθέτησε ο Χρήστος Καραλιάς και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Stolen Flesh" προλογίζει το άλμπουμ Crux, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου. Όπως αποκαλύπτει η μπάντα, πρόκειται για «μια εκ βαθέων έρευνα του παρελθόντος, του παρόντος και του (πιθανού) μέλλοντος της καθημερινότητας, με στόχο την προσωπική αφύπνιση», υποσχόμενη «το απόλυτο crossover άλμπουμ των Mechanimal».

FEATURED TODAY

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top