news.team

φωτογραφία: Πάρις Ταβιτιάν για τη LIFO

Μεγάλωσε μεταξύ του κοσμοπολίτικου Μαϊάμι και της Χρυσούπολης της Καβάλας, θαύμασε τα Ημισκούμπρια και τους Wu-Tang Clan και τώρα, στα 20 του χρόνια, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εναλλακτικούς αστέρες του εγχώριου σήμερα. Συγκαταλέγεται μάλιστα στους λίγους ράπερς της νέας γενιάς, που δεν προξενούν αλλεργία στους μεγαλύτερους.

Ο λόγος για τον Saske, ο οποίος μέσα στο 2018 είδε το τραγούδι του "Ξέρω Μάνα" να πιάνει 3.000.000 views στο YouTube -όσοι μάλιστα παρακολουθείτε και το Avopolis Radio, θα θυμάστε ότι ήρθε και τέλη Οκτώβρη στα στούντιό μας, καλεσμένος στην εκπομπή του διευθυντή της έντυπης έκδοσης της Lifo, M.Hulot.

Λίγο λοιπόν μετά τη συμμετοχή του στη σούπερ χιπ χοπ συνεργασία "Sportex" δίπλα στον Hatemost των Βήτα Πεις, τον Mente Fuerte και τον Hawk (δείτε περισσότερα εδώ), ο Saske επιστρέφει με νέο βιντεοκλίπ, για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Boss Moves": το σκηνοθέτησε ο Angel Saft και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το κλιπ λειτουργεί ως promo για το άλμπουμ Saskepticism Vol. 1, το οποίο κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες από την OffBeat Records. Πρόκειται για το δισκογραφικό ντεμπούτο του Saske.

{youtube}onX46RC6bgE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured