Νέες ηλεκτρονικές περιπέτειες για τον Μιχάλη Δέλτα

Ακούστε το "Avatarism", από έναν δίσκο που έρχεται την Παρασκευή

news.team
news.team
Η επιστροφή των Στέρεο Νόβα με τον Ουρανό το 2018 και η στήριξη των live εμφανίσεών τους από το κοινό, ανανέωσε το γενικότερο ενδιαφέρον για τα σόλο βήματα του διδύμου.

Τώρα, ο Μιχάλης Δέλτα ολοκληρώνει τον προσωπικό δίσκο που μαθαίνουμε ότι δούλευε ήδη από το 2017, με τον οποίον επιχειρεί να συνδέσει την Ελλάδα με το Βερολίνο και την Πολωνία. Πρώτο δείγμα γραφής το ολοκαίνουριο κομμάτι "Avatarism", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

To "Avatarism" προλογίζει το νέο άλμπουμ Elation, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο, CD και ψηφιακά από την Inner Ear, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Έπειτα, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, ο Μιχάλης Δέλτα θα το παρουσιάσει live στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (στον Φάρο), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πρόκειται για συστηματικό ρατσισμό, για αστυνομική βία και για ανισότητες» γράφει η βρετανίδα τραγουδίστρια.

Συναντήθηκαν στην πλατεία των Σταγιατών που αντιτίθενται στην ιδιωτικοποίηση του νερού τους.

FEATURED TODAY

Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία του George Floyd που έκανε τη Μινεάπολις το δυναμίτη μιας φλεγόμενη Αμερικής, ο Μάκης Μηλάτος ξεκινάει από αυτό το

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο μας κάνει βασικά μαθήματα ροκ,

Top
0
Shares