news.team

Μια μεγάλη συνεργασία έστησε για το εγχώριο χιπ χοπ η OffBeat Records, σε συνεργασία με την Adidas, φέρνοντας μαζί τον Mente Fuerte, τον Saske, τον Hawk και τον Hatemost των Βήτα Πεις σε ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Sportex": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Angel Saft για λογαριασμό της Crystal View.

Το "Sportex" είναι σε παραγωγή του Bagdhad, με τους 4 ράπερς που το τραγουδούν να συνυπογράφουν τους στίχους. Τα scratches ανήκουν στον Sparky-T και στον DJ Cron.

Το κομμάτι βρέθηκε νούμερο 1 στις εγχώριες YouTube τάσεις και ακόμα παραμένει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις, κυρίως βέβαια της νεότερης γενιάς που έχει αγκαλιάσει τις επίκαιρες τάσεις του χιπ χοπ.

Αρκετοί πάντως σχολίασαν τον old school ήχο του "Sportex", στα σχετικά comments. Άλλωστε το κομμάτι περιέχει πολλές στιχουργικές μα και μουσικές αναφορές σε πηγές που σίγουρα θα αναγνωρίσουν και οι παλιοί του χιπ χοπ, π.χ. στους Terror X Crew, στον Notorious B.I.G., στους Wu-Tang Clan, στα Βόρεια Αστέρια, αλλά και στους ίδιους τους Βήτα Πεις.

{youtube}8SjrKLyHVV8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured