Τραγουδοποιός, αλλά και κιθαρίστας, ο Tom Yosi είναι μόλις στα 22 φέτος, ήδη όμως έχει κάνει ένα όνομα ανάμεσα σε όσους παρακολουθούν τα ανεξάρτητα πράγματα στην Αθήνα των ημερών μας -είτε με τους απόηχους του Jack White στο "Son Of A Gun", είτε με την αναπάντεχη και ήδη συζητημένη διασκευή του στο "Γράμμα" του Βασίλη Τσιτσάνη.

Τώρα, νιώθοντας (όπως διαβάζουμε) την ανάγκη «να γράψει, να τραγουδήσει και να συνθέσει για όλα όσα συμβαίνουν έξω και γύρω από τη γειτονιά του», δίνει στη δημοσιότητα -σε αποκλειστικότητα για το Avopolis- το βιντεοκλίπ για το καινούριο του τραγούδι "Blood On Their Hands": το σκηνοθέτησε ο Sigmataf και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. 

Ο ίδιος σημειώνει ότι το τραγούδι γράφτηκε σε μια περίοδο «στην οποία ο ρατσισμός βρισκόταν έξω στους δρόμους, μέσα στην τηλεόραση και τα social media: το μυαλό μου βομβάρδιζαν οι εικόνες των θυμάτων του. Και το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να κραυγάσω, πως καμία ζωή από αυτές, δεν χάθηκε μάταια».

Το "Blood On Their Hands", σε παραγωγή Παναγιώτη Τσεκούρα, προλογίζει το ΕΡ Bondye και θα κυκλοφορήσει ως digital single την άλλη Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, από την Just Gazing Records του «δικού μας» Δημήτρη Λιλή -είναι μάλιστα και η ημερομηνία στην οποία επιστρέφει και ο ίδιος στις σελίδες μας, με το πρώτο του Incoming για τη νέα σεζόν.  

Στο μεταξύ, o Tom Yosi θα εμφανιστεί live στο Six d.o.g.s. την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, μαζί με φίλους και συνεργάτες. Στη συναυλία, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει το υλικό που μέλλει να απαρτίσει το Bondye

{youtube}a3PWdfKAvUg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured