Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος δημοσιεύει μια νέα έκδοση του "Lost In The Night"

Το παλιό του αγγλόφωνο τραγούδι από το 1984, έγινε cult classic στα χρόνια του 21ου αιώνα

news.team
news.team

φωτογραφία: Joe Pateraki

Πότε με την Πωλίνα, πότε με την Αλέξια, συχνά όμως και μόνος του, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα της ελληνικής ποπ κατά τις δεκαετίες του 1980 και 1990, σημειώνοντας πλήθος επιτυχιών.

Λίγοι ωστόσο από όσους αγάπησαν τις τελευταίες ήξεραν τότε για το "Lost In The Night", το αγγλόφωνο single του 1984 που διαδέχθηκε το -επίσης αγγλόφωνο- ντεμπούτο του Itchika (1983). Με τον αγγλικό στίχο να μην είναι δημοφιλές εκείνα τα χρόνια στο εγχώριο ρεπερτόριο, το "Lost In The Night" ακούστηκε περισσότερο σε άλλες μεσογειακές χώρες, ως underground italo disco χιτάκι για τα clubs. 

Η έλευση ωστόσο του 21ου αιώνα άλλαξε τα πράγματα: το ελληνικό κοινό ανακάλυψε το "Lost In The Night", το οποίο έγινε έκτοτε must για κάθε πάρτυ βραδιά με νοσταλγική 1980s διάθεση.

Τώρα, 35 χρόνια μετά την αρχική του έκδοση, ο Χαριτοδιπλωμένος δημοσιεύει μια ηχητικά φρεσκαρισμένη εκδοχή στο "Lost In The Night", σε δική του ενορχήστρωση αλλά και παραγωγή: μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας ταυτόχρονα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Alex Kayne.

Στο κλιπ, τον Χαριτοδιπλωμένο συντροφεύει η Έλενα Κρεμλίδου, για την οποία μαθαίνουμε ότι είναι «Ιnstagram influencer». Το "Lost In The Night 2019" κυκλοφορεί ως digital single από τη Heaven Music. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O frontman των Arcade Fire ανακοίνωσε τον δεύτερο σόλο δίσκο του. Ακούστε το πρώτο single, "Surrender".

Πάνω από 3 εκατ. μουσικά αναμνηστικά έχουν πωληθεί ανά τον κόσμο τον τελευταίο χρόνο, μέσα από την πλατφόρμα της eBay.

Ακούστε και δείτε το "Monumental" στο οποίο ο μουσικός «πειράζει» τον Ολυμπιακό Ύμνο για τις ανάγκες της ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Top