Δεν έχουν και μικρή ιστορία στα ελληνικά punk πράγματα οι ANTIMOB, οι οποίοι φέτος κλείνουν 14 χρόνια από όταν ιδρύθηκαν στην Αθήνα (με το αρχικό όνομα Grey City) και 12 από το ιστορικό τους live στη Villa Amalias με τους Ισπανούς Leadershit και την πρώτη demo κασέτα.

Το γκρουπ συζητήθηκε αρκετά πέρυσι στο εγχώριο underground χάρη στον δίσκο Σταύρωση και επιστρέφει τώρα λανσάροντας 4 φρέσκα τραγούδια: λέγονται "Τα Μπλουζ Της Βάθης", "Αλυσοδεμένη Ανατολή", "Στου Σκότους Το Χάος" και "Δείπνο Με Κανίβαλους" και μπορείτε να τα ακούσετε μέσω BandCamp, πατώντας εδώ.

Και τα 4 αυτά τραγούδια προλογίζουν τον νέο δίσκο ΙΙ, ο οποίος θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά στις 15 Σεπτεμβρίου από τον Εξωτικό Παροξυσμό και κατόπιν (30 Σεπτεμβρίου) σε 500 βινυλιακές κόπιες -370 σε μαύρο χρώμα και 130 διάφανες. Μαζί, θα υπάρχει και 24σελιδο booklet, αλλά και έγχρωμο πόστερ. Το γκρουπ θα προμοτάρει τη νέα του δουλειά με δύο συναυλίες στη Γερμανία τέλη του μήνα, όμως θα υπάρξουν και κάποια live και εντός Ελλάδος. 

Δύο ακόμα τραγούδια ("Ένα Μίσος Γεννιέται", "Πριν Την Παράδοση") θα απαρτίσουν ένα χωριστό ΕΡ, το οποίο θα βγει τον Δεκέμβριο υπό τον τίτλο EP 2019, σε 400 κόπιες.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured