Οι SCAM, το Νορβηγο-Αμερικάνικο project των Samoth (ZYKLON, ex- EMPEROR), Faust (ex- EMPEROR), Happy Tom (TURBONEGRO), Casey Chaos (AMEN) και Cosmocrator (MINDGRINDER), «ανέβασαν» το βίντεο για το κομμάτι τους ”Protest Life” στο Scum-Protest Life.

Το κομμάτι προέρχεται απο το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας, ”Gospels For The Sick”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου απο την Dogjob Records, θυγατρική της Tuba. To “Gospels For The Sick” ηχογραφήθηκε στο Crystal Canyon Studio (TURBONEGRO, WE, EUROBOY) στη Νορβηγία και περιλαμβάνει συμμετοχές απο τους Mortiis, Nocturno Culto (DARKTHRONE) και Knut “Euroboy” Schreider (TURBONEGRO, EUROBOYS).

Σχετικά με το μουσικό ύφος της μπάντας, ο Chaos είχε πεί στο περιοδικό Terrorizer πέρυσι: “Δεν μοιάζει με τίτποτα... αυτό είναι το καλύτερο. Δεν ακουγεται ούτε καν με αυτό που νόμιζα ότι θα ακούγεται. Η αρχική ιδέα ήταν Νορβηγικό black metal με πιασάρικα, punk rock ρεφραίν, κάτι τέτοιο. Αλλά εξελίχτηκε σε πλήρη έμπνευση για όλους μας. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο στη ζωή μου και έχω περάσει απο πολλά σκατά (γέλια)! Απλά πηγαίνει απο το ένα κομμάτι που ακούγεται σαν οι SWANS συναντούν τους SABBATH σε κομμάτια που έχουν ένα παλιό DARKTHRONE vibe, σε DISSECTION, σε NEUROSIS, σε CELTIC FROST - σ’ αυτά τα vibes, αλλά χωρίς να είναι κλέψιμο. Κι όταν βάλουμε και τα φωνητικά μου, ακούγεται πολύ διαφορετικό. Είναι ένα απολύτως απελευθερωμένο άλμπουμ και η μπάντα είναι μεγαλύτερη απο όλους μας”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured