Μια απο τις σημαντικότερες metal μπάντες των ημερών μας, οι ARCH ENEMY, υπέγραψαν συμβόλαιο με την Century Media Records. Έτσι σε συνεργασία με την Savage Messiah (προσωπική εταιρία του ηγέτη της μπάντας, Mike Ammot) οι δίσκοι των ARCH ENEMY θα κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, πλην της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Αυτόν τον καιρό η μπάντα ολοκληρώνει το νέο της άλμπουμ με τίτλο ”Doomsday Machine” το οποίο και θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου. Ο Mike δηλώνει για το άλμπουμ:

”Δουλεύουμε όλοι σκληρά στο στούντιο για να δημιουργήσουμε το απόλυτο metal άλμπουμ. Τα τύμπανα ακούγονται απολύτως φανταστικά, καθώς ο Daniel (Erlandsson) αρίστευσε ξανά και οι ρυθμοί που δημιούργησε είναι πιασάρικοι αλλά και δυναμικοί (σ.σ. “powerful as hell”). Ο κόσμος θα μείνει άφωνος μόλις ακούσει τί έκανε!

Πιστεύω ότι το τέλειο metal θέλει το φονικό συνδυασμό των κλασικών riff και των «σκιστών» σόλο, κάτι που έχει γίνει σαν πεθαμένη τέχνη τώρα τελευταία. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να επαναδημιουργήσουμε αυτή τη μίξη στο νέο μας άλμπουμ και το μόνο πράγμα για το οποίο μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα υπάρχουν τόνοι κιθαρών για τους οπαδούς που θα τους οδηγούν στο headbanging.”.

Αναμένουμε...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured