Greeks wanna rock! Με αυτήν τη φράση υποδέχτηκε το ελληνικό κοινό τον Καναδό ροκ σταρ πριν 4 χρόνια σε μια μεγαλειώδη συναυλία που δεν ξέχασε κανείς από όσους ήταν εκεί εκείνο το βράδυ. Και ακριβώς 4 χρόνια μετά ο Bryan Adams, ο τραγουδιστής και songwriter που θεωρείται και είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο συναρπαστικούς rocker στον κόσμο, επιστρέφει στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο για δύο συναυλίες, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Με αφορμή την τρίτη εμφάνιση του Bryan Adams στην Ελλάδα, το Avopolis παραθέτει 7  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να χάσουμε την συναυλία:

Γιατί η συναυλία του 2019 ήταν μια από τις πιο feelgood συναυλίες των τελευταίων ετών

Υπάρχουν συναυλίες που πας να «χτυπηθείς», να δεις το αγαπημένο σου συγκρότημα, να ζήσεις μια εμπειρία, αλλά συναυλίες που πας να διασκεδάσεις είναι λίγες. Μια από αυτές είναι και του Bryan Adams. Κανείς δεν θα ισχυρισθεί ότι είναι ο αγαπημένος του καλλιτέχνης, αλλά όσοι πάνε, είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσουν με το παραπάνω.

Γιατί –αναλόγως την όρεξη- παίζει από 25 έως 30 τραγούδια

Ας μην γίνω κακός λέγοντας για συγκροτήματα που από «άποψη» παίζουν 60 λεπτά και 12 τραγούδια. Μπορεί επί το πλείστον τα τραγούδια του Bryan Adams να είναι τρίλεπτα, αλλά έχουμε και δει άλλους με τρίλεπτα τραγούδια να παίζουν ελάχιστα. Κάτι που δεν κάνει σε καμία περίπτωση ο Bryan Adams. Από την στιγμή που θα βγει στην σκηνή, θα ιδρώσει την φανέλα και θα τα δώσει όλα για να ευχαριστήσει το κοινό που θα έρθει να τον δει.

 

Γιατί τα τραγούδια του είναι διαχρονικά

Δίχως να κάνουμε μεγάλο spoiler, απλά να πούμε ότι τιμά με το παραπάνω το Reckless άλμπουμ του, ενώ τραγούδια όπως τα “(Everything I Do) I Do It For You”, “Straight From Τhe Heart”, “All For Love” θα τα ακούσουμε σίγουρα.

 

Γιατί είναι ο πρώτος σταθμός της ευρωπαϊκής του περιοδείας η Ελλάδα

Κοιτούσα λίγο τις προηγούμενες του συναυλίες του Νοεμβρίου, που έδωσε σε διάστημα 8 ημερών 6 συναυλίες. Όσο «ζεστός» και εάν είναι, ένα μικρό διάλλειμα στην ηλικία που είναι ο Bryan Adams, το χρειάζεται, και μιας και είχε σχεδόν είκοσι μέρες ξεκούρασης, θα παρουσιαστεί στην Ελλάδα με όρεξη, ξεκούραστος για να ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία.

Γιατί είναι ιδανική συναυλία για να πας με τα παιδιά σου

Για να είμαστε σωστοί θα προτιμούσα να ήταν καλοκαίρι και σε ανοικτό χώρο, αλλά μιας και πάλι μας έρχεται τον χειμώνα, είναι η κατάλληλη συναυλία για να πάρεις την οικογένεια σου και να πας. Άνετος χώρος, εύκολη πρόσβαση, και μια σειρά από τραγούδια που θα σε κάνουν να διασκεδάσεις για δύο και παραπάνω ώρες.

Γιατί ο Bryan Adams είναι κάτι παραπάνω από ένας τραγουδιστής

Είναι ένας ενεργός ακτιβιστής που αφιερώνει χρόνο, πόρους και προσοχή στην ενημέρωση σχετικά με την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων των ζώων και άλλα σημαντικά κοινωνικά θέματα (ενδεικτικά: Live Aid, συμμετοχή σε εκστρατείες της Διεθνούς Αμνηστίας, σε εκδηλώσεις για την συγκέντρωση χρημάτων για την βοήθεια σεισμοπαθών, καταπολέμησης του αναλφαβητισμού και υποστήριξης του δικαιώματος των παιδιών να πηγαίνουν στο σχολείο σε χώρες της Ασίας, υποστηρικτής των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και της συμπερίληψης κ.ά.)

Γιατί η προηγούμενη συναυλία του ήταν στο μεταίχμιο να γίνει -να μην γίνει

Σχετικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Ξέρω αρκετό κόσμο που δεν ήρθε λόγω της τότε αβεβαιότητας. Φέτος όμως, όλα βαίνουν καλώς και δεν υπάρχει κάτι που να ανησυχεί τον κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει την συναυλία.

 

Ο Bryan Adams εμφανίζεται στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Νίκος Γκάλης του Ο.Α.Κ.Α. την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023. Περισσότερα εδώ. Η προπώληση συνεχίζεται στο more.com.

b

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured