To Viva.gr έκανε τελικά τη συναυλία του Bryan Adams, θα κάνει κι αυτήν του José Carreras την Κυριακή

Και κατηγορεί τώρα τη διοργανώτρια εταιρεία ότι εξαφανίστηκε με τις εισπράξεις της προπώλησης

news.team
news.team
φωτογραφία: Harry How

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ που δημοσίευσε στο Έθνος η Αναστασία Κουκά, τη συναυλία του Bryan Adams στο Κλειστό Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ (προχθές Δευτέρα 18/11) έκανε τελικά το Viva.gr, ο γνωστός δηλαδή διαδικτυακός τόπος που προσφέρει υπηρεσίες αγοράς εισιτηρίων -μεταξύ άλλων και για μουσικά θεάματα.

Το παράδοξο γεγονός οφείλεται στο ότι η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας, ART BG Hellas, ανακοίνωσε πριν 1 εβδομάδα στους υπεύθυνους του Viva ότι αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Όπως μάλιστα καταγγέλλει το Viva.gr, η ART BG Ελλάδος όχι μόνο δεν ενημέρωσε το κοινό για το πώς μπορούσε να διεκδικήσει επιστροφή χρημάτων για τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια, μα εξαφανίστηκε με τις εισπράξεις της προπώλησης -χρησιμοποιώντας τις προς ιδίον όφελος- με αποτέλεσμα να μείνει απλήρωτος τόσο ο Bryan Adams, όσο και οι άνθρωποι που είχαν δουλέψει για τη συναυλία του.

Ήδη, το Viva.gr έχει γνωστοποιήσει στον Τύπο ότι κινήθηκε νομικά κατά της ART BG Ελλάδος. Στο μεταξύ, όμως, αποφάσισε να αναλάβει το κόστος της συναυλίας του Bryan Adams σε συνεργασία με άλλον διοργανωτή (που δεν κατονομάζεται στην ανακοίνωση, αλλά είναι πιθανότατα το Gazarte, αν κρίνουμε από τα Facebook events), ώστε να διεξαχθεί ομαλά και κανονικά. Οι αποκαλύψεις έγιναν άλλωστε μετά το πέρας της επιτυχημένης βραδιάς, την οποία παρακολούθησαν περίπου 15.000 θεατές: πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε τι έγραψε ο ανταποκριτής μας Παναγιώτης Λουκάς.

Η ίδια πολιτική θα ακολουθηθεί τώρα και για την άλλη μεγάλη συναυλία που άνηκε στην ART BG, αυτή του José Carreras (Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Μπάσκετ του ΟΑΚΑ). Ο θρυλικός Ισπανός τενόρος θα δώσει αποχαιρετιστήρια εμφάνιση στη χώρα μας, πλαισιωμένος από τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το Έθνος, η ART BG εδρεύει στη Βουλγαρία, έχει 11ετή δράση (από το 2008) και δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα μέσω γραφείων. Γραφεία της δε σε άλλες χώρες, εμφανίζονται να έχουν φεσώσει αυτές τις μέρες και άλλες συναυλίες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτήν του Enrique Iglesias στη Ρίγα της Λετονίας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Δεκεμβρίου: το live ακυρώθηκε, ο καλλιτέχνης εμφανίζεται να έχει χάσει τη συμφωνημένη αμοιβή και το κοινό τα χρήματα που έδωσε για εισιτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O frontman των Arcade Fire ανακοίνωσε τον δεύτερο σόλο δίσκο του. Ακούστε το πρώτο single, "Surrender".

Πάνω από 3 εκατ. μουσικά αναμνηστικά έχουν πωληθεί ανά τον κόσμο τον τελευταίο χρόνο, μέσα από την πλατφόρμα της eBay.

Ακούστε και δείτε το "Monumental" στο οποίο ο μουσικός «πειράζει» τον Ολυμπιακό Ύμνο για τις ανάγκες της ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Top