φωτογραφία: Evan Agostini

Το όνομα του Andrew Lloyd Webber είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με μερικά από τα πλέον διάσημα μιούζικαλ της πιο σύγχρονης εποχής, τα οποία συνεχίζουν να παίζονται με μεγάλη επιτυχία και στην τρέχουσα δεκαετία.

Ανάμεσά τους είναι βέβαια και το βασισμένο σε ποίηση T. S. Eliot Cats, το οποίο παίχτηκε για πρώτη φορά το 1981 στο Λονδίνο και έκτοτε ανεβαίνει διαρκώς, τόσο στο West End, όσο και στο Broadway. Το 1998 πέρασε και στον κινηματογράφο, σε σκηνοθεσία David Mallet, εκείνη ωστόσο η παραγωγή ήταν μικρής κλίμακας, παρά την ανάμιξη του ίδιου του Lloyd Webber.

Τώρα, λοιπόν, ο Tom Hooper θα δοκιμάσει να φέρει το Cats στη μεγάλη οθόνη με όλα τα κομφόρ. Και ο Andrew Lloyd Webber επιστρατεύεται να βοηθήσει ξανά, στα 71 του, γράφοντας το ολοκαίνουριο τραγούδι "Beautiful Ghosts". Στο φιλμ, θα το πει ο χαρακτήρας της Victoria (την παίζει η Αγγλίδα μπαλαρίνα Francesca Hayward), αλλά στους τίτλους τέλους το τραγουδάει η Taylor Swift. Αυτή είναι και η επίσημη εκδοχή, την οποία μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Η 29χρονη Αμερικανίδα σταρ, αδιαφιλονίκητη κυρίαρχος στο τεραίν της σημερινής ποπ, απολαμβάνει ήδη μια σαρωτική επιτυχία με το φετινό άλμπουμ Lover (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #5, Καναδάς #1, Γερμανία #2, Ιαπωνία #3, Ελλάδα #1). Τώρα όμως τη βρίσκουμε να παίζει και ως ηθοποιός στο Cats, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της Bombalurina.

Η ταινία αναμένεται να βγει στα σινεμά στις 20 Δεκεμβρίου. Την ίδια ημερομηνία θα κυκλοφορήσει και το soundtrack, από την Universal.

{youtube}trIjpVH8h88{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured