Θυμάσαι πώς ένιωσες την πρώτη φορά που άκουσες το ρεφραίν του “Girls Just Wanna Have Fun” της Cindy Lauper, όσο βρισκόσουν σε ένα πούλμαν στην πενθήμερη με το σχολείο; Ή κι εκείνη τη φορά που κάτι μέσα σου άλλαξε για πάντα, όταν ανακάλυψες το “Frozen” της Madonna; Για να μην συζητήσουμε για το πρώτο heartbreak που βίωσες ακούγοντας το “Go Your Own Way” των Fleetwood Mac στο repeat. Εδώ στο Avopolis το γνωρίζουμε καλά 26 χρόνια τώρα: αν υπάρχει ένα μέσο που μπορεί να μας κάνει να εκφράσουμε στο 100% τα συναισθήματά μας – όσο δύσκολο κι αν φαντάζει στην αρχή – αυτό δεν είναι άλλο από τη μουσική. Και η Amita Motion φαίνεται πως το γνωρίζει κι εκείνη πολύ καλά, με τον χυμό που μας ξεδιψά εδώ και χρόνια να συμπράττει φέτος με τη μεγαλύτερη εγχώρια καλλιτέχνη του σήμερα, τη φοβερά ταλαντούχα βασίλισσα του reggaeton, Ελένη Φουρέιρα.

Μπορεί λοιπόν ένα τραγούδι να μας δημιουργήσει πολλά συναισθήματα, αλλά και να μας κάνει να τα εκφράσουμε αβίαστα, κόντρα στα προγνωστικά; Αυτό πρόκειται να αποδείξει η Amita Motion η Ελένη Φουρέιρα, δημιουργώντας το επόμενο μουσικό TikTok trend και καλώντας σε να εκφραστείς μαζί τους.

Με έμπνευση την καμπάνια της Amita Motion Free Your Emotion, η Amita και η Ελένη Φουρέιρα σε καλούν να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου – όποια κι αν είναι αυτά – με στόχο να μετατρέψεις κάθε τί αρνητικό σε θετικό και να γεμίσεις από την απαραίτητη θετική ενέργεια, που θα σε κάνει να δεις τη ζωή με άλλο μάτι! Μαζί θα δημιουργήσουν ένα νέο τραγούδι που θα κατακλύσει τα ραδιόφωνα το καλοκαίρι του 2023, με ένα απόσπασμά του να κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικές εκτελέσεις, εμπνευσμένες από τα βασικά συναισθήματα της καμπάνιας Free Your Emotion, την αγάπη και τη λύπη. Αυτό που εσύ πρέπει να κάνεις είναι να τα ακούσεις στο TikTok, να τα τραγουδήσεις  και να τα χορέψεις σαν να μην υπάρχει αύριο, εκφράζοντας με όποιον τρόπο εσύ διαλέξεις τα συναισθήματά σου, σε μια συμμετοχική καμπάνια που θα γίνει το απόλυτο μουσικό viral του καλοκαιριού. Άσε λοιπόν τον εαυτό σου να το ζήσει και βγάλε από μέσα σου ό,τι κι αν αισθάνεσαι με τον πιο μουσικό τρόπο.

Το τραγούδι της Ελένης και της Amita θα ακουστεί για πρώτη φορά ολοκληρωμένο και live σε έναν γνώριμο θεσμό που αγαπήθηκε όσο λίγους και επιστρέφει ευλαβικά κάθε καλοκαίρι: την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023!

Μείνε λοιπόν συντονισμένος/-η για περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια που θα σε κάνει να εκφράσεις για τα καλά όσα νιώθεις, ανεβάζοντας τη δική σου συμβολή στο TikTok και δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 που πλησιάζει.

Δες και τι έχει να σου πει η Ελένη Φουρέιρα, μέσα από το σχετικό της βίντεο στο TikTok!

@iamfoureira

Μέσα από τη μουσική εκφράζω αυτό που νιώθω!Εσείς; Με την Amita Motion, ετοιμάζουμε κάτι που θα απελευθερώσει τα δικά σας συναισθηματα. #freeyouremotion

♬ πρωτότυπος ήχος - Foureira
" data-video-id="7228545981254602010" data-embed-from="oembed" style="max-width:605px; min-width:325px;">
@iamfoureira

Μέσα από τη μουσική εκφράζω αυτό που νιώθω!Εσείς; Με την Amita Motion, ετοιμάζουμε κάτι που θα απελευθερώσει τα δικά σας συναισθηματα. #freeyouremotion

♬ πρωτότυπος ήχος - Foureira

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured