Αμέσως μετά την ηχογράφηση του album #artificial οι Dance with Invisible Partners με σύνθεση καραντίνας (Κωστής Γαρδίκης - φωνή, loopers, ηλεκτρονικά, κιθάρα, Μελίνα Νικόλ Χάρις - φωνή, νταούλι, Χριστίνα Σαββίδη - πιάνο) ηχογράφησαν σε ένα σαλόνι ζωντανά τα κομμάτια του δίσκου τον Απρίλιο του 2021. Οι συντελεστές κατέφθασαν με μετακίνηση 6 - σωματική άσκηση, κάνοντας ορθή χρήση του SMS, ενώ το  μοντάζ και τα live αναλογικά visuals έγιναν από τον Γιώργο Ευθυμίου (a.k.a. Kioy&me). Κάπως έτσι το #artificial,  το πρώτο εγχώριο album που συνδημιουργήθηκε με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, συνεχίζει τον τεχνολογικά ιδιότυπο δρόμο του για την γνωριμία με το κοινό του. 
 
Οι Dance with Invisible Partners θα παρουσιάσουν με full band  κομμάτια του δίσκου - καθώς και παλαιότερα αλλά και ακυκλοφόρητα κομμάτια - με live visuals από Κioy&me στο Death Disco στις 15 Απριλίου. 
 
Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε σε αποκλειστική πρεμιέρα στο YouTube την live κινηματογράφηση του #artificial  και να προετοιμαστείτε να χορέψετε με έναν αλγόριθμο. 
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured