Ναταλία Πετρίτη

Οι Lana Del Rey και Tyler the Creator είναι οι φημολογούμενοι headliners του Coachella για το 2024, με το φεστιβάλ να ανακοινώνει συνήθως το πλήρες lineup του γύρω στα μέσα Γενάρη. Doja Cat και Peso Pluma φαίνεται πως βρίσκονται επίσης σε συζητήσεις για τη συμμετοχή τους στο δημοφιλές μουσικό φεστιβάλ, ενώ η Dua Lipa γνωρίζουμε πως απέρριψε το headlining slot που τις προσφερόταν λόγω ζητημάτων timing.

Rolling Stones, Olivia Rodrigo και Travis Scott γνωρίζουμε επίσης πως συνομιλούν με το φεστιβάλ για την πιθανότητα συμμετοχής τους, είναι ωστόσο ασαφές το ποιοι από αυτούς θα εμφανιστούν τελικά.

Del Rey και Tyler the Creator έχουν εμφανιστεί και στο παρελθόν στο Coachella, ωστόσο αν όλα πάνε καλά, αυτή θα είναι η πρώτη τους φορά σε headlining θέση. Η Del Rey εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Coachella το 2014, ενώ θα επέστρεφε και το 2020 προτού αυτό ακυρωθεί λόγω της πανδημίας. Ο Tyler the Creator έχει προηγουμένως εμφανιστεί στο Coachella ως μέλος των Odd Future το 2011, αλλά και σαν solo καλλιτέχνης το 2015 και 2018.

Το Coachella 2024 θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα δύο Σαββατοκύριακων, στις 12-14 Απριλίου και στις 19-21 Απριλίου στο Empire Polo Grounds στο Indio της California.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured