Ναταλία Πετρίτη

Νέο κιθαρίστα αναζητούν οι Smashing Pumpkins, οι οποίοι και απηύθυναν δημόσιο κάλεσμα προς τους θαυμαστές τους για την κάλυψη της θέσης στο συγκρότημα.

Το δημόσιο κάλεσμα της μπάντας έρχεται ως αποτέλεσμα της αποχώρησης του Jeff Schroeder, ο οποίος συμμετείχε στους Smashing Pumpkins τα τελευταία 15 χρόνια και αποφάσισε να σταματήσει τον περασμένο Οκτώβριο. «Αν και ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αποφάσισα να φύγω από το συγκρότημα και να αφήσω λίγο χώρο ώστε να εξερευνήσω ένα λίγο διαφορετικό μονοπάτι», δήλωσε ο πρώην κιθαρίστας τους. «Εύχομαι στο συγκρότημα κάθε επιτυχία για το μέλλον. Θα τους παρακολουθώ και θα τους ακούω».

Τα εναπομείναντα μέλη των Smashing Pumpkins, δηλαδή οι Billy Corgan, Jimmy Chamberlin και James Iha έγραψαν: «Ευχαριστούμε τον Jeff για την αδιάκοπη αφιέρωσή του στο συγκρότημα και στους σπουδαίους θαυμαστές μας. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μας για τον φίλο που είναι και για το ότι ήταν εκεί στους SP στις ωραίες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές».

Οι Smashing Pumpkins αναμένεται να εμφανιστούν και στη χώρα μας το προσεχές καλοκαίρι, καλεσμένοι του Plissken Festival.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured