Ναταλία Πετρίτη

Ένα Elvis Presley hologram show φαίνεται πως θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στο Λονδίνο, με την τεχνητή νοημοσύνη να επαναφέρει τον Βασιλιά του Rock N’ Roll επί σκηνής σε μια μεγάλη παραγωγή που αναμένεται να σπάσει ταμεία. Η Elvis Evolution, όπως αυτή θα ονομάζεται, υπόσχεται να είναι μια φαντασμαγορική εμπειρία, με συναυλίες να ετοιμάζονται και σε άλλες πόλεις του κόσμου, όπως το Las Vegas, το Τόκυο και το Βερολίνο.

Η συναυλία, στην οποία το κοινό θα απολαύσει το ολόγραμμα του θρυλικού καλλιτέχνη, θα κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Νοέμβριο στη Βρετανική πρωτεύουσα, συμπίπτοντας ως προς τη χρονιά με αυτά που θα ήταν τα 89α γενέθλια του Elvis. Το ολόγραμμα θα δημιουργηθεί με τη χρήση χιλιάδων φωτογραφιών από το αρχείο του τραγουδιστή, όπως και home-video υλικό, ενώ στη συναυλία θα εξερευνάται ολόκληρη η ζωή και η μουσική του κληρονομιά.

Η παραγωγή του Elvis Evolution προέκυψε μετά από deal μεταξύ του Authentic Brands Group, των ιδιοκτητών δηλαδή του Elvis Presley estate, όπως και της Layered Reality, μιας βρετανικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στο immersive entertainment.

Οι θεατές του show θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και ένα after-party Elvis-themed bar και εστιατόριο στον ίδιο χώρο, με live μουσική, DJs και performances.

Η παραγωγή έρχεται μετά την τεράστια επιτυχία του Abba Voyage, του show με τα lifesize avatars των τεσσάρων μελών του αγαπημένου σουηδικού pop group, που μόνο στον πρώτο χρόνο της πούλησε περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια εισιτήρια. Σημειώνεται ότι το κόστος του ανερχόταν στα 140 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας, ενώ χρειάστηκαν επτά ολόκληρα χρόνια για την δημιουργία του.

Οι Kiss είναι η επόμενη μπάντα που έχει εκφράσει ρητά το ενδιαφέρον της για τη δημιουργία μιας αντίστοιχης παραγωγής, στην οποία τα μέλη του συγκροτήματος θα εμφανίζονται επί σκηνής ως superhero avatars.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured