Ναταλία Πετρίτη

Την τελευταία παραδοσιακή συναυλία της μακράς καριέρας τους έδωσαν οι Kiss στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, χωρίς αυτό να σημαίνει ωστόσο ότι το κοινό δεν θα τους ξαναχαρεί επί σκηνής. Ή τουλάχιστον τα ψηφιακά τους avatars, που κατά δήλωση του συγκροτήματος θα συνεχίσουν το live legacy τους από εδώ και στο εξής. Και σύμφωνα με τους ίδιους, αυτά θα διαθέτουν και υπερδυνάμεις!

Η ανακοίνωση της νέας μορφής που θα λάβουν οι συναυλίες των Kiss ήρθε κατά τη διάρκεια της τελευταίας ζωντανής τους εμφάνισης, όταν στις οθόνες προβλήθηκε υλικό με τις digital εκδοχές των μελών της μπάντας, οι οποίες τραγουδούσαν το κομμάτι “God Gave Rock’n’Roll to You” (από το Bill & Ted’s Bogus Journey soundtrack).

Τα avatars του συγκροτήματος δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τη Σουηδική εταιρεία Pophouse Entertainment Group και την εταιρεία που ίδρυσε ο George Lucas, την Industrial Light & Magic. Η Pophouse ήταν η εταιρεία που εμπιστεύθηκαν και οι ABBA στις πρόσφατες συναυλίες τους για τη δημιουργία των δικών τους avatars.

«Μπορούμε να είμαστε για πάντα νέοι και iconic, πηγαίνοντας σε μέρη βγαλμένα από τα όνειρά μας» δήλωσε σχετικά με τη νέα κίνηση του συγκροτήματος ο Gene Simmons. «Η τεχνολογία θα κάνει τον Paul να πηδά πιο ψηλά από ποτέ», πρόσθεσε ο ίδιος. Ο Paul Stanley δήλωσε με τη σειρά του: «Αυτό που έχουμε καταφέρει ήταν φανταστικό, δεν είναι όμως αρκετό. Στη μπάντα αξίζει να ζει για πάντα γιατί η μπάντα είναι μεγαλύτερη από ό,τι εμείς».

Το αν το κοινό θα ανταποκριθεί στη νέα αυτή συναυλιακή συνθήκη χωρίς πραγματικούς μουσικούς επί σκηνής θα το δούμε σύντομα.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured