Ναταλία Πετρίτη

Με τον Jonny Greenwood συνεργάζονται οι Pretenders στο ολοκαίνουριο κομμάτι τους, “I Think About You Daily”, το οποίο και αποτελεί το δεύτερο preview του επικείμενου δίσκου της Chrissie Hydne και της παρέας της με τίτλο Relentless.

Το “I Think About You Daily” είναι μια τρυφερή και μελαγχολική μπαλάντα με συμμετοχή εγχόρδων, τη διεύθυνση των οποίων ανέλαβε ο Greenwood των Radiohead και The Smile. Στο track, η Hydne ανατρέχει σε μια σχέση της από το παρελθόν, τραγουδώντας: “Things that got away/ I treated you real bad/ Now each morning when I wake up/ It’s you that’s on my mind”.

«Τον είδα στην πρεμιέρα του Phantom Thread, όπου η μουσική του παιζόταν ζωντανά από ορχήστρα. Μιλήσαμε μετά και ο ίδιος εξέφρασε το ενδιαφέρον του να κάναμε κάτι μαζί μια μέρα. Ήμουν τρισευτυχισμένη και έκπληκτη… Οπότε όταν συζητήσαμε την ιδέα να προστεθούν έγχορδα στο “I Think About You Daily”, ήταν για εμάς η πρώτη επιλογή», δήλωσε η Hydne για τη συνεργασία.

Μιλώντας με τη σειρά του, ο Greenwood ανέφερε: «Είναι μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες στην pop μουσική και το ασταμάτητο πάθος της για δημιουργία ήταν μια εμπνευστική εμπειρία από το πρώτο κιόλας email μέχρι την τελευταία σημείωση στις ηχογραφήσεις».

Το Relentless θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου από τη Rhino, ενώ σε αυτό περιλαμβάνεται το lead single “Let the Sun Come In”. Οι Pretenders πρόκειται επίσης να βγουν και σε μια ευρωπαϊκή περιοδεία.

Όσο για τον Greenwood, ο ίδιος κυκλοφόρησε πρόσφατα έναν collaborative δίσκο με τον Ισραηλινό μουσικό Dudu Tassa, με τίτλο Jarak Qaribak. Οι Smile δουλεύουν αυτή την περίοδο στο follow-up για τον ντεμπούτο δίσκο τους, A Light for Attracting Attention. Οι ίδιοι είναι έτοιμοι και για περιοδεία στη Βόρεια Αμερική.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured