Ναταλία Πετρίτη

Το φεστιβάλ του Bonnaroo έκλεισαν οι Foo Fighters την περασμένη Κυριακή, εμφανιζόμενοι για ένα set 19 κομματιών και με τις απαραίτητες guest προσθήκες, ένα tribute στον εκλιπόντα drummer τους, Taylor Hawkins, αλλά και μερικά fun covers, συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού τμήματος του “Sabotage” των Beastie Boys.

Το συγκρότημα ερμήνευσε μερικούς στίχους του κομματιού, μέχρι ο Grohl να δώσει τέλος λέγοντας «δεν μπορώ να ραπάρω και δεν ξέρω καλά το κομμάτι, αν και το αγαπώ». «Την επόμενη χρονιά, θα επιστρέψουμε στο Bonnaroo και θα κάνουμε ένα ολόκληρο Beastie Boys set, πώς σας φαίνεται αυτό;», συνέχισε ο ίδιος.

Το cover υπήρξε μέρος ενός «medley» που οι Foo Fighters παρουσιάζουν στην τωρινή τους tour, στο οποίο παίζουν snippets από διασκευές. Μαζί με το “Sabotage”, το συγκρότημα πρόσφατα διασκεύασε και το “Whip It” των Devo, όπως και το “March of the Pigs” των Nine Inch Nails. Ο νέος τους drummer, Josh Freese, έπαιζε μάλιστα στο παρελθόν τόσο στους Devo, όσο και στους NIN.

Άλλο ένα highlight του φετινού Bonnaroo με τους Foo Fighters δεν ήταν άλλο από τη στιγμή που η Hayley Williams των Paramore εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί τους για ερμηνεύσει το “My Hero”. Η ίδια είχε διασκευάσει το κομμάτι παλιότερα, για να ακουστεί το 2006 στην ταινία Superman Returns.

Ακούστε τη διασκευή του “Sabotage” των Beastie Boys εδώ.

Δείτε το συγκρότημα μαζί με τη Hayley Williams των Paramore εδώ και εδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured