Ναταλία Πετρίτη

Επέστρεψαν για τα καλά στην ενεργό δράση οι Foo Fighters, οι οποίοι πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον νέο τους δίσκο But Here We Are, τον πρώτο μετά τον θάνατο του  επί χρόνια drummer τους, Taylor Hawkins. Και σε πρόσφατη εμφάνισή τους στο Arkansas, η μπάντα παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το νέο και δεκάλεπτο κομμάτι της, “The Teacher”, που αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της δισκογραφικής τους επιστροφής.

Εμπνευσμένο από τη μητέρα του Grohl, Virginia, που ήταν δασκάλα σε σχολείο, το “The Teacher” είναι αφιερωμένο σε εκείνη, μετά τον χαμό της την περασμένη χρονιά. “You showed me how to breathe, never showed me how to say goodbye,” τραγουδά ο Grohl, ενώ τον ίδιο συνοδεύει στα φωνητικά η 17χρονη κόρη του, Violet. Εκείνη τραγουδά και σε άλλα κομμάτια του But Here We Are ενώ συμμετέχει και στην περιοδεία του συγκροτήματος ως backing vocalist.

Η περιοδεία των Foo Fighters για το 2023 αναμένεται να συνεχίσει όλο το καλοκαίρι, με εμφανίσεις σε Bonnaroo, Outside Lands και Ohana Festival μεταξύ άλλων. Οι ίδιοι παρουσίασαν πρόσφατα για πρώτη φορά το κομμάτι “Show Me How”, στο οποίο επίσης συμμετέχει η Violet Grohl στα φωνητικά.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured