Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου ανακοίνωσε η Lucinda Williams, του πρώτου από το 2020, όταν και η ίδια ανάρρωσε από το εγκεφαλικό που είχε υποστεί. Το επικείμενο LP της θα φέρει τον τίτλο Stories From a Rock n Roll Heart και θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου από της Highway 20/Thirty Tigers.

Pixel

Στον δίσκο συμμετέχει ο Bruce Springsteen και η Patti Scialfa της E Street Band στο πρώτο του single, το “New York Comeback”, το οποίο μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω.

Springsteen και Scialfa συνοδεύουν επίσης τη Williams στο κομμάτι “Rock n Roll Heart”, ενώ οι Angel Olsen, Margo Price και ο Tommy Stinson των Replacements τραγουδούν επίσης τα backup φωνητικά σε άλλα σημεία του δίσκου.

Η Wiliams κυκλοφόρησε τελευταία φορά δίσκο με τους Good Souls Better Angels τον Απρίλιο του 2020. Η ίδια έπαθε εγκεφαλικό τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, χωρίς να το αποκαλύψει στο κοινό μέχρι τον Μάιο του 2021. Έπειτα από μήνες ανάρρωσης, η ίδια βγήκε σε περιοδεία με τον Jason Isbell και την Bonnie Raitt, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα συνοδεύσει τους Big Thief και Wilco σε άλλες εμφανίσεις. Το memoir της με τίτλο Don’t Tell Anybody The Secrets I Told You θα κυκλοφορήσει επίσης στις 25 Απριλίου.

Stories From a Rock N Roll Heart:

01 Let’s Get the Band Back Together

02 New York Comeback

03 Last Call for the Truth

04 Jukebox

05 Stolen Moments

06 Rock n Roll Heart

07 This Is Not My Town

08 Hum’s Liquor

09 Where the Song Will Find Me

10 Never Gonna Fade Away

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured