Ναταλία Πετρίτη

O πρωτοπόρος συνθέτης της ηλεκτρονικής μουσικής, ο Moby, ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, Resound NYC, που έρχεται στις 12 Μαΐου.

Ταυτόχρονα μας παρουσιάζει και το νέο του single από αυτό το project, τη νέα εκδοχή του “Extreme Ways” με συμμετοχή του Dougy Mandagi των Αυστραλιανών indie roclers, The Temper Trap, την οποία και μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω. Το κομμάτι πρωτο-κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2002 ως δεύτερο single του άλμπουμ 18 και θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλλιτέχνη.

moby-extreme-ways

 Δείτε ακόμη ένα νοσταλγικό video του Moby που μας ταξιδεύει πίσω στο παρελθόν, εξηγώντας μας την ιστορία πίσω από την συνεργασία του με την καταξιωμένη jazz, soul και blues τραγουδίστρια, Lady Blackbird, για το εμβληματικό τραγούδι “Walk With Me” περιλαμβάνεται επίσης στον επερχόμενο νέο δίσκο του, στην ανανεωμένη του εκδοχή!

Μετά το Reprise, ο Moby ενορχηστρώνει σε νέα εκδοχή 15 από τα πιο iconic τραγούδια του που έγραψε ή ηχογράφησε αποκλειστικά στη Νέα Υόρκη μεταξύ του 1994 και 2010. Σε αυτές τις νέες εκδοχές των τραγουδιών, θα συναντήσουμε στα φωνητικά καλλιτέχνες όπως τους Gregory Porter, Ricky Wilson (Kaiser Chiefs), Margo Timmins και Amythyst Kiah.

 Το Resound NYC αποτελεί και το 20ο ολοκληρωμένο project του καλλιτέχνη στην καριέρα του και είναι αφιερωμένο στα μουσικά βιώματά του στην πόλη της Νέας Υόρκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. 

resound-nyc

Resound NYC Tracklisting: 

  1. In My Heart ft. Gregory Porter
  2. Extreme Ways ft. The Temper Trap
  3. South Side ft. Ricky Wilson
  4. Flower (Find My Baby) ft. Amythyst Kiah
  5. In This World ft. Marisha Wallace
  6. Helpless ft. Margo Timmins, Damien Jurado
  7. Signs Of Love
  8. Perfect Life ft. Ricky Wilson
  9. When It’s Cold I’d Like To Die ft. P.T. Banks
  10. Slipping Away
  11. Second Cool Hive ft. OUM, Sarah Willis
  12. Hyenas
  13. Last Night
  14. Run On ft. Danielle Ponder, Elijah Ponder
  15. Walk With Me ft. Lady Blackbird

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured