Ναταλία Πετρίτη

Εκπλήξεις επιφύλασσε το τελευταίο επεισόδιο του Mandalorian με τίτλο “Guns for Hire”, στο οποίο και είχαμε cameo εμφανίσεις των αγαπημένων Lizzo, Jack Black, και Christopher Lloyd.

Στο “Guns for Hire”, οι Din Djarin (Pedro Pascal), Grogu, and Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) βρίσκονται στον ανεξάρτητο πλανήτη Plazir-15, όσο οι ίδιοι κυνηγούν μια ομάδα από Mandalorians. Πριν το trio συνεχίσει ωστόσο την πορεία του, συναντά τους άρχοντες του πλανήτη: τη Duchess (Lizzo) και τον Captain Bombardier (Jack Black). Οι δυο τους είναι ένα τρελά ερωτευμένο ζευγάρι, που κυβερνά τον πλανήτη με ένα καθεστώς ανάμεσα σε μοναρχία και δημοκρατία.

Όπως και κάθε ένας που συναντιέται με τον Grogu, η Duchess και ο Bombardier δημιουργούν έναν ισχυρό δεσμό με το μικροσκοπικό πλάσμα, και όταν αυτό χρησιμοποιήσει τη Δύναμη για να βοηθήσει τη Duchess να κερδίσει σε ένα space bocce ball, αυτή τον χρήζει ιππότη με ένα μεταλλικό ξίφος.

Οι σκηνές με τον Grogu και τη Lizzo είναι κατά πάσα πιθανότητα από τις αγαπημένες τις δουλειές, μιας και η ίδια είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό της για τον “Baby Yoda” στο Halloween του 2021. Ο Jack Black είχε επίσης προηγουμένως αναρτήσει υλικό στο οποίο και τραγουδούσε acapella το Mandalorian theme, φορώντας παράλληλα ένα Boba Fett κράνος.

Ο Christopher Lloyd ερμηνεύει στο επεισόδιο τον Commissioner του πλανήτη Plazir-15, ο οποίος ως κακός της υπόθεσης δημιουργεί μια σειρά από glitches σε droids μάχης.

Σε προηγούμενα επεισόδια του Mandalorian είχαμε δει cameos από τους Jason Sudeikis, Amy Sedaris και Tim Meadows, όμως για πολλούς αυτά των Lizzo, Jack Black και Christopher Lloyd ήταν και τα καλύτερα.

Διαβάστε Ακόμα

Featured