Ναταλία Πετρίτη

Με νέο solo δίσκο φαίνεται πως επιστρέφει ο Albert Hammond Jr των Strokes και μπορείτε ήδη να ακούσετε το πρώτο single του με τίτλο “100-99”. Το Melodies On Hiatus – όπως και ονομάζεται ο δίσκος – είναι ο πέμπτος της καριέρας του Albert Hammond Jr και έρχεται μετά το Francis Trouble του 2018. Η κυκλοφορία του προγραμματίζεται για τις 23 Ιουνίου.

Pixel

Το Melodies On Hiatus γράφτηκε από τον κιθαρίστα και στιχουργό μαζί με τον Simon Wilcox και περιλαμβάνει συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Steve Stevens, ο drummer των Arctic Monkeys, Matt Helders, και Rainsford. Με 19 κομμάτια, αποτελεί τη μεγαλύτερη ως τώρα κυκλοφορία του Hammond Jr και θα συνοδεύεται από μια σειρά από visual aids που θα συνδέουν τα κομμάτια.

«Τα πέντε videos που φτιάξαμε για το Melodies On Hiatus λαμβάνουν χώρα σε μια σειρά από δωμάτια, όλα τους τμήμα ενός μεγαλύτερου χώρου, διαφορετικές σκηνές που κολλάνε μεταξύ τους μια μακρά νύχτα», δήλωσαν οι σκηνοθέτες Angela Ricciardi και Silken Weinberg.

Στο κομμάτι “100-99” συμμετέχει ο Αμερικανός rapper, GoldLink, και αυτό διαθέτει ένα από τα videos που σκηνοθέτησαν οι Ricciardi και Weinberg.

Στο LP ο πολυοργανίστας συνεργάζεται και με τους Tony Hoffer (Beck, Air) και Dave Cooley (Paramore, Tame Impala), οι οποίοι ασχολήθηκαν με το mixing και mastering του δίσκου. Δείτε την full tracklist πιο κάτω.

albert-hammond-jr-artwork 

 1. ‘100-99’ feat. GoldLink
 2. 2.’ Downtown Fred’
 3. ‘Old Man’
 4. ‘Darlin’
 5. Thoughtful Distress’ feat. Matt Helders & Steve Stevens
 6. ‘Libertude’
 7. ‘Memo of Hate’
 8. ‘Home Again’
 9. ‘I Got You’
 10. ‘Caught by Night’
 11. 'Dead Air’
 12. ‘One Chance’
 13. ‘Remember’ feat. Rainsford
 14. ‘818’
 15. ‘Fast Kitten’
 16. ' I’d Never Leave’
 17. ‘Never Stop’
 18. ‘False Alarm’
 19. ‘Alright Tomorrow’ feat. Rainsford

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured